Falten només 15 dies per una de les curses més importants de Barcelona, la Zurich Marató de Barcelona 2013. El proper diumenge 17 de març a les 8,30 h es donarà el tret de sortida d’aquesta prova de fons urbana que s’ha posicionat entre les més concorregudes d’Europa i del món.
Des del Centre de Nutrició i Dietètica Fontanella (CeNDieF), de Barcelona; i de ENE Nutrició (Barcelona), a través de l’Agrupació de Dietistes Nutricionistes Esportius de Catalunya (ADNEEC) estarem el divendres 15 i el dissabte 16 de març fent una conferència a la fira del corredor Expo Esports. La conferència patrocinada per Laboratoris Vitae , espònsor de la Zurich Marató BCN, tracta sobre l’alimentació del maratonià i es titula:
Arribaràs o abandonaràs? Menja’t la diferència. Claus alimentàries per preparar la marató.
L’Elena Juez, Dietista – Nutricionista de ENE Nutrició farà la conferència del divendres 15 a les 18 h i en Jordi Sarola, Dietista – Nutricionista de CeNDieF, donarà la conferència del dissabte 16 a les 11 h del matí. Us puc avançar que parlarem del dia abans, del dia de la marató i del què cal fer després de la marató.
D’avui fins el dia 17 us anirem donant consells per afrontar a nivell alimentari-nutricional els 42,195 km.