TransMaluta II. Correm contra el Càncer. GRAN PROJECTE, GRAN INCIATIVA. APORTA EL TEU GRANET DE SORRA.

DES DE ADNEEC US VOLEM FER PARTICEPS D’AQUESTA GRAN INICIATIVA. TransMaluta II. Correm contra el Càncer.

APRORTA EL TEU GRANET DE SORRA, VINE A CORRE EN RECORD DEL GUILLEM Y DE TOTS AQUELLS QUE HAN PATIT O PATIRÁN CÀNCER!!!!

cropped-banner1

Un any més, i ja podem catalogar-ho com a tradició, celebrarem amb la segona edició de la TransMaluta, la vida del nostre estimat Guillem Malet. Un trajecte en homenatge a un jove molt especial que decidia aixecar-se de bon matí i, sense pensar-s’ho dues vegades, creuar Collserola fins a trobar el Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB), a la vora del Mar Mediterrani. Res, un passeig matutí de 2 horetes.

La TransMaluta es realitzarà el dissabte 18 de maig amb sortida a l’Estació de Sant Cugat i amb arribada a l’edifici del PRBB de Barcelona.

Una de les principals novetats d’aquesta edició, i de la qual estem especialment orgullosos d’anunciar, és la del caràcter benèfic que cobrarà aquesta edició del tribut. A la TransMaluta d’aquest any Correrem tots contra el Càncer. Com ho farem? Podeu, des d’aquest mateix moment, aportar el vostre granet de sorra, en forma de donació, per finançar projectes d’investigació oncològica elegits per la Fundació AECC (Associació Espanyola Contra el Càncer). Per a més informació clica aquí.

Les donacions les aglutinarem prèviament en un compte de La Caixa de Pensions, el titular respon al nom de Guillermo Gallardo Cortés (organitzador de La TransMaluta), amb DNI 53290171-E, número de mòbil 691582020 i adreça de correu electrònic: guillermo.gallardo.cortes@gmail.com

Número del compte bancari de “la Caixa” 2100 4491 88 01 00179830

*Els donatius seran totalment voluntaris i anònims.

Al final de la recaptació s’especificarà en aquest mateix bloc la quantitat total que donarem al Foment de la Investigació oncològica per curar el càncer.

Alhora, tenim pensat fer una tirada de samarretes commemoratives de la segona edició de La TransMaluta. Correm contra el Càncer.

Si fas una donació superior a 5€ i especifiques en l’apartat ‘Nom Beneficiari‘ de la transferència bancària, la voluntat de rebre una samarreta commemorativa de la TransMaluta II, 5€ de la teva donació seran destinats exclusivament en la fabricació de la samarreta que rebràs el mateix dia de l’esdeveniment.

Exemple: Nom Beneficiari: Samarreta T.XL

*Per qüestions logístiques la data límit per reservar samarretes commemoratives serà el dilluns 13 de maig.

Una altra de les novetats d’aquesta edició serà que, a diferència de l’any passat, el Grup 3TransMaluta walkers” també finalitzarà el recorregut a la Barceloneta. El Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona s’ha ofert molt amablement a facilitar un espai on realitzar un agraït pica-pica per recuperar forces. Des de l’organització de la TransMaluta volem agrair al PRBB aquest magnífic detall.

En aquesta segona edició mantindrem els mateixos 3 grups, dividits en funció del temps estimat en fer el trajecte.

La previsió aproximada de temps de cada grup per realitzar la TransMaluta és la següent:

Grup 1TransMalutans” (Temps Guillem Malet – 2 hores) Finalitza PRBB.

Grup 2Esperit Transmaluta” (Temps Guillem Malet + 1 hora – 3 hores) Finalitza PRBB.

Grup 3TransMaluta walkers” (2 hores 30 – 3 hores) Finalitza parada L3 Mundet i d’aquí en metro fins L4 Ciutadella Vila Olímpica. Recomanacions – Es tracta d’un recorregut físicament exigent. Seria bo portar material lleuger, roba i calçat adequat.

– Els participants que vulguin fer el recorregut sencer, però no es vegin amb cor de fer-ho corrents, poden fer el trajecte amb Mountain Bike.

En Principi això es tot. Si algú de vosaltres te qualsevol dubte sobre la cursa pot trucar al 691582020 (Guille Gallardo)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s