Vies Braves Catalanes, una iniciativa pionera al món

logo_vies_braves_web_technojetswim

Vies Braves és una xarxa pública d’itineraris marins a la Costa Brava destinada a la pràctica d’activitats esportives, lúdiques i pedagògiques.

Aquests itineraris, que transcorren paral·lels als camins de ronda de la Costa Brava, estan senyalitzats i abalisats, i permeten que tothom pugui gaudir i explorar el litoral des del mar de forma segura.

Vies Braves és una iniciativa pública-privada única al món que permet descobrir la nostra costa des d’una nova perspectiva. Els impulsors principals han estat el nedador d’aigües obertes Miquel Suñer, Technojet Swim i amb el suport dels respectius ajuntaments per on passen les Vies, així com del Servei metorològic de Catalunya i el Club d’Immersió Biològica.

Valors de les Vies Braves

– Apropar la gent al mar

– Promoure l’aplicació de l’esport en aigües obertes

– Fomentar les actituds respectuoses

Tots els interessats us podeu inscriure a la seva web o clicant aquí. Rebreu un mail  confirmatori i la informació sobre les activitats.

La Via Brava de l’estany de Banyoles (fotografia inferior) és la única que és de pagament. S’hi ha d’accedir a través de les instal·lacions del Club Natació Banyoles.

2014-08-15 11.16.59

En el cas de la Via de Banyoles si us registreu el preu és de 2,5€ i si no doncs haureu de pagar l’entrada al Club. Hi ha també una normativa més estricta que a les altres vies, ja que s’aconsella estar federat com a nadador o triatleta (vegeu fotografia de la normativa que està penjada a l’entitat).

Des d’ADNEEC us aconsellem acostar-vos-hi i gaudir d’aquesta gran iniciativa, no sempre podem fer natació en aigües obertes amb aquesta facilitat.

2014-08-15 11.19.27

Aprofitem també l’avinantesa per encoratjar-vos a llegir el post de la Dra Raquel Blasco en què ens parla i recomana el llibre Accidentes y Enfermedades en el medio Acuático. Hi podeu accedir clicant aquí. No està de més fer una ullada als riscos als quals ens haurem d’enfrontar al mar o en medis fluvials si volem fer natació en aigües obertes. Molt recomanat sobretot si sou socorristes.

works-4982-cover-w_800-q_95

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s