El CODINUCAT va presentar el Postgrau en Nutrició i Dietètica aplicada a l’Activitat Física i l’Esport

A l’Assamblea General del Col·legi de Dietistes – Nutricionistes de Catalunya 2014-11-17 18.28.54(CODINUCAT) desenvolupada en el marc de les II Jornades de Dietistes – Nutricionistes de Catalunya (Lleida) es va donar una important notícia. El divendres 14 de novembre de 2014, es va informar i posteriorment aprovar en Assamblea, que es desenvoluparia el primer Postgrau en Nutrició i Dietètica aplicada a l’Activitat Física i l’Esport.

Aquest és, fins el moment, l’únic postgrau en nutrició i dietètica per a l’activitat física i l’esport exclusiu per a Dietistes – Nutricionistes i, per tant, un autèntic postgrau especialitzant.

Segons el mateix tríptic del CODINUCAT entregat a les II Jornades, la unitat docent estarà representada per: la D-N Anna Sauló, D-N Anna Grífols, D-N Dr Aritz Urdampilleta, D-N Jaume Giménez, D-N Dr Raúl López Grueso, D-N Jordi Sarola, D-N Mireia Porta, D-N Dra Nancy Babio, D-N Saioa Segura, D-N Serafín Murillo, D-N Toni Solà. També estan inclosos en aquesta unitat la odontòloga especialitzada en esport i activitat física Dra Sònia Julià Sánchez, el Dr Ginés Viscor i el Dr Jesús Álvarez.

7_AVI

La duració del postgrau serà de març a desembre de 2015 (8 mesos), quedant exclosos els mesos de juliol i agost.

Els criteris d’admissió seran: Diplomats/Graduats en nutrició humana i dietètica o títol estranger equivalent; i estudiants de 4rt curs que finalitzin els estudis abans de desembre de 2014.

El postgrau sarà de 30 crèdits, amb prèvia sol·licitud d’acreditació pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries (CCFCPS).

La metodologia sarà presencial cada 30 dies, i els mesos de juny i desembre cada 15 dies, per així facilitar aquesta metodologia presencial, que alhora vol ser pràctica.

L’horari de les classes sera un cap de setmana sencer: divendres de 17 a 21 h; dissabte i diumenge de 9 a 14h i de 16 a 20 h.

Els preus per a col·legiats seran de 1500€; altres col·legiats 1600€; no col·legiats 1800€. No caldrà pagar-ho tot de cop, el primer pagament serà del 20% del preu del curs i es faran 2 pagaments fraccionats en dos mesos.

Inscripcions a partir de l’1 de desembre de 2014. Qui desitgi més informació la pot demanar al correu formacio@codinucat.cat o al telèfon 930 106 248.

Equip ADNEEC

adneec

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s