CeNDieF Barcelona, Fisiocorporal Torelló i Psigma Vic: la nutrició esportiva és a prop teu, vine a visitar-nos!

Cada cop es pren més consciència del paper que l’alimentació juga en la salut, i s’estan posant en pràctica accions per corregir hàbits alimentaris incorrectes que han arrelat a la nostra societat. La prevenció i l’educació esdevenen els pilars fonamentals per a assegurar el benestar alimentari de les persones, la salut i la qualitat de vida.

En el cas de la persona que fa esport cal tenir encara més en compte els hàbits alimentaris i de salut, ja que l’alimentació juga un paper més que evident en la pràctica esportiva.

Des del  Centre de Nutrició i Dietètica Fontanella (CeNDieF) us oferim uns serveis de qualitat adreçats a descobrir les mancances alimentàries i nutricionals, per després corregir-les i adaptar un nou pla alimentari. Tenim àmplia experiència tant en esport amateu i d’alt rendiment, treballem en tècniques i programes punters des de 2005. Ens trobaràs al centre de Barcelona, entre Plaça Catalunya i Plaça Urquinaona, al carrer Fontanella, 21 – 23, 4t pis 4a Porta.

Telèfon 933 186 041
E-mail: info@cendief.es
http://www.cendief.es

Psigma Vic ofereix serveis amb l’excel·lència que dóna l’experiència i la base científica per tal de cobrir les necessitats existents en matèria d’educació nutricional, dieta equilibrada i saludable i amb la premissa de respectar el patró de dieta mediterrània, dieta per esportistes. Ens trobaràs al C. Morgades 19, ent. 3era.

Fisiocorporal Torelló és un treball en equip amb el fisioterapeuta Guillem Canadell i el Graduat en CAFE Eduard Rodellas. Treball multidisciplinar que cerca l’excel·lència en el tractament integral de l’esportista.

08570 Torelló
Tel: 93 850 52 61
E-Mail: info@fisiocorporal.com

Qualsevol dubte o pregunta també ens la podeu adreçar a adneec@gmail.com i us contestarem tant aviat sigui possible.

Equip ADNEEC

adneec_logo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s