NutriEstil&Esport, un centre de referència a Tarragona en nutrició esportiva

ALBERT3

Cada cop es pren més consciència del paper que l’alimentació juga en la salut i la malaltia, i s’estan posant en pràctica accions per corregir hàbits alimentaris incorrectes que han arrelat a la nostra societat. La prevenció i l’educació esdevenen els pilars fonamentals per a assegurar el benestar alimentari de les persones, la salut i la qualitat de vida.

NutriEstil&Esport ofereix serveis amb l’excel·lència que dóna l’experiència i la base científica per tal de cobrir les necessitats existents en matèria d’educació nutricional, dieta equilibrada i saludable i amb la premisa de respectar el patró individual i únic a l’hora d’elaborar la dieta per als esportistes.

image_4

Assessorament alimentari-nutricional, dietètic i ergogènic

L’adquisició d’uns bons hàbits alimentaris son la base per gaudir de salut i qualitat de vida. Oferim dietes personalitzades, equilibrades i saludables, sempre tenint en compte els hàbits, predileccions alimentaries de cada persona, horaris, torns laborals, situació familiar. Fugim de les dietes miraculoses, restrictives, severes i perilloses per la salut. Treballem amb l’evidència científica i l’aval de l’experiència prèvia.

L’alimentació juga un paper més que evident en la pràctica esportiva; les estratègies nutricionals ajuden a l’esportista a donar més de sí amb les màximes prestacions, optimitzant el seu rendiment, reduint o retardant l’aparició de factors que d’una o altra forma ocasionen la fatiga, d’aquesta manera incidim afavorint la seva recuperació.

image

Com treballem?

La metodologia es basa en les premises i referències bàsiques alimentàries, considerem la utilització de productes addicionals per a ergonutrició sempre que siguin imprescindibles.

A partir d’un  qüestionari complet i sistemàtic, podrem conèixer els seus hàbits i aspectes fisiopatològics. Mitjançant un estudi exhaustiu de la composició corporal, utilitzant la última tecnologia en bioimpedància i els protocols de la International Society for the Advancement of the Kinanthropometry coneixerem la seva composició corporal i metabolisme basal. I a partir d’aquesta informació elaborarem el Pla d’Actuació Alimentària i Nutricional alhora que ergogènica més adequada per a cada cas.

Oferint sempre flexibilitat i personalització de la dieta i seguiment periòdic consensuat amb l’esportista per valorar l’efectivitat de les pautes d’alimentació prescrites.

image_16

Si ets de Tarragona o comarques veïnes i vols assessorament dietètic i nutricional en l’àmbit de l’esport professional o amateur passa per NutriEstil&Esport.
D-N Albert Sanromà
Col·legiat CODINUCAT CAT000173
Diplomat en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat Rovira i Virgili, URV (Reus)
Expert en Nutrició Esportiva
Ens trobaràs a l’Edifici Montsant s/n baixos. A Sant Pere i Sant Pau. Tarragona.

Tlf: 659.059.758

Captura de pantalla 2015-02-19 22.57.02

Autors:

Equip ADNEEC

adneec_logo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s