Nutrició Esportiva a CeNDieF Barcelona, Fisiocorporal Torelló, Psigma Salut, Elena Juez Medicina Esportiva Gavà i NutriEstil Tarragona

Cada cop es pren més consciència del paper que l’alimentació juga en la salut, i s’estan posant en pràctica accions per corregir hàbits alimentaris incorrectes que han arrelat a la nostra societat. La prevenció i l’educació esdevenen els pilars fonamentals per a assegurar el benestar alimentari de les persones, la salut i la qualitat de vida.

En el cas de la persona que fa esport cal tenir encara més en compte els hàbits alimentaris i de salut, ja que l’alimentació juga un paper més que evident en la pràctica esportiva.

Des del  Centre de Nutrició i Dietètica Fontanella (CeNDieF) us oferim uns serveis de qualitat adreçats a descobrir les mancances alimentàries i nutricionals, per després corregir-les i adaptar un nou pla alimentari. Tenim àmplia experiència tant en esport amateu i d’alt rendiment, treballem en tècniques i programes punters des de 2005. Ens trobaràs al centre de Barcelona, entre Plaça Catalunya i Plaça Urquinaona, al carrer Fontanella, 21 – 23, 4t pis 4a Porta.

Telèfon 933 186 041
info@cendief.es
www.cendief.es

Psigma Vic ofereix serveis amb l’excel·lència que dóna l’experiència i la base científica per tal de cobrir les necessitats existents en matèria d’educació nutricional, dieta equilibrada i saludable i amb la premissa de respectar el patró de dieta mediterrània, dieta per esportistes. Ens trobaràs al C. Morgades 19, ent. 3era.

Fisiocorporal Torelló és un treball en equip amb el fisioterapeuta Guillem Canadell i el Graduat en CAFE Eduard Rodellas. Treball multidisciplinar que cerca l’excel·lència en el tractament integral de l’esportista.

Ens trobaràs a la Plaça Sant Fortià 9 de Torelló. Ens pots trucar al telèfon 938505261.

http://www.fisiocorporal.com i correu electrònic info@fisiocorporal.com

CENTRE DE MEDICINA ESPORTIVA DE GAVÀ

Poliesportiu Can Tintoré carrer Pompeu Fabra 148-152. 08850, Gavà.

Servei de Dietètica i Nutrició Esportiva
Dietista-Nutricionista Elena Juez

També  a Psigma Barcelona

C. Aragó, 268 3r 1a de Barcelona

elenajuez@psigma.cat

Tel. 676570380

NutriEstil&Esport ofereix serveis amb l’excel·lència que dóna l’experiència i la base científica per tal de cobrir les necessitats existents en matèria d’educació nutricional, dieta equilibrada i saludable i amb la premisa de respectar el patró individual i únic a l’hora d’elaborar la dieta per als esportistes.

Dietista-Nutricionista Albert Martínez Sanromà. Pots trucar al telèfon 659059758. Ens trobaràs a l’Edifici Montsant s/n baixos. A Sant Pere i Sant Pau de Tarragona.

Tlf: 659.059.758

 Captura de pantalla 2015-02-19 22.57.02

Qualsevol dubte o pregunta també ens la podeu adreçar a adneec@gmail.com i us contestarem tant aviat sigui possible.

Equip ADNEEC

adneec_logo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s