Qui som?

ADNEEC. Agrupació Dietistes-Nutricionistes Especialitzats en Esport de Catalunya.

  • L’ADNEEC és una agrupació sorgida de les inquietuds d’un grup de Dietistes – Nutricionistes que treballen en dietètica i ergonutrició aplicada a l’activitat física i l’esport.
  • Neix amb l’objectiu de d’unificar conceptes, protocols d’actuació, de compartir informació, de treballar casos clínics específics i publicar informació sobre dietètica, nutrició, suplementació, cineantropometria, esport, curses i tot allò que el grup consideri rellevant.
  • Desenvolupa la tasca d’assessorament a aquells esportistes que volen controlar l’alimentació que han de dur a terme abans, durant i després d’una competició esportiva.
  • Amb aquest tipus de servei pretenem cobrir les necessitats de tots aquells atletes que necessitin i que siguin conscients que a través de la nutrició i la dietètica poden aconseguir millorar el seu rendiment esportiu.
  • Les tasques de l’ADNEEC són l’assessorament especialitzat en nutrició esportiva,  alimentació i dietètica per a clubs esportius, empreses, esdeveniments esportius, laboratoris i atletes particulars, a tota la zona de Catalunya.
  • Publiquem en aquest blog en català, castellà i anglès.

Qui som?

D-N Sr Jordi Sarola Gassiot. Centre de Nutrició i Dietètica Fontanella (CeNDieF). C/Fontanella, 21 – 23, 4 4. Telèfon. 93 318 60 41, Barcelona. email: jsarola@cendief.es  Dietista-Nutricionista especialitzat en Nutrició Esportiva. www.cendief.es

Podeu accedir al vídeo corporatiu clicant aquí

Logo_Imprenta

D-N Sra Neus Arimany Criballés. Centre d’assesorament nutricional, dietètica i salut. C/del Bisbe Morgades, 19 ent.3 VIC. Telèfon. 616 832 2. email: neus@psigma.cat. Centre d’assessorament nutricional, dietètica i salut. Plaça Sant Fortià, 9 baixos. Telèfon 93 850 52 61. TORELLÓ. email: neusarimany@fisiocorporal.com Dietista-Nutricionista especialitzada en Nutrició Esportiva.http://www.fisiocorporal.com

logonou1-300x80

logo_psigma

D-N Sr Albert Martínez Sanromà. NutriEstil&Esport. Ens trobaràs a l’Edifici Montsant s/n baixos. A Sant Pere i Sant Pau. Tarragona. Truca’ns al telèfon: 659.059.758.

Podeu accedir a la web corporativa a través del link: www.nutriestilesport.com
ALBERT3
D-N Sra María Gil. María Gil Dietista Nutricionista. Ens pots trobar a l’Avinguda Blondel 98, 25002 Lleida. info@mariagilnutricionista.com www.mariagilnutricionista.com. Truca’ns al telèfon: 973.26.85.99
mariagil_pantallaweb-1024x575

2012-11-17 17.05.18

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s