CeNDieF Barcelona, la nutrició esportiva al seu servei

L’alimentació juga un paper fonamental en la salut. La prevenció i l’educació alimentària i nutricional esdevenen pilars fonamentals per assegurar el benestar físic i psicològic de les persones, per a la salut i la qualitat de vida.

En el cas de la persona que fa esport cal tenir encara més en compte els hàbits alimentaris i de salut, ja que l’alimentació juga un paper més que evident en la pràctica esportiva.

Des del  Centre de Nutrició i Dietètica Fontanella (CeNDieF) us oferim uns serveis de qualitat adreçats a descobrir les mancances alimentàries i nutricionals, per després corregir-les i adaptar un nou pla alimentari. Tenim àmplia experiència tant en esport amateur com d’alt rendiment, treballem amb tècniques i programes punters, molts d’ells propis, des de 2005.

Ens trobaràs al centre de Barcelona, entre Plaça Catalunya i Plaça Urquinaona, al carrer Fontanella, 21 – 23, 4t pis 4a Porta.

Telèfon 933 186 041
E-mail: info@cendief.es
http://www.cendief.es

Captura de pantalla 2014-09-14 17.14.37

Per a l’esportista cal cobrir les necessitats i tenir un control total de la seva alimentació,  suplementació i estratègies nutricionals. També cal tenir en compre l’adaptació a les situacions i circumstàncies que envolten una competició (desplaçaments, estrés, etc).

L’atleta s’ha de desconnectar a nivell alimentari i nutricional, així com ho fa en relació a l’entrenament. Dietista – Nutricionista i Preparador Físic són figures cabdals que aconsellaran i treballaran amb l’esportista en tot moment. Cal aconseguir el màxim potencial nutricional de l’atleta a través del control i avaluació directa.

D-N Sr Jordi Sarola

Col·legiat Codinucat núm CAT00277

Barcelona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s